Sült csirkemell és csirkecomb párolt savanyú káposzta ágyon

Sült csirkemell és csirkecomb párolt savanyú káposzta ágyon. Finom és gyors egytálétel.

Hozzávalók:

  • 1 kg savanyú káposzta
  • 4 fél csirkecomb
  • 2 fél csirkemell filé
  • só bors
  • gyros fűszerkeverék
  • pici olaj
  • víz

Elkészítés: A csirkemellet szeleteljük vagy daraboljuk. Ízlés szerint. A combokat és a mellett fűszerkeverékkel bedörzsöljük. A tepsi aljára az átmosott savanyú káposztát rakjuk először. Ha szükséges akkor sózzuk,borsozzuk. Ráhalmozzuk a fűszeres húsokat. Kevés vizet és kevés olajat öntünk alá. Alufóliával befedjük. Előmelegített sütőbe rakjuk. Mikor jól megpuhult a hús,akkor fólia nélkül pirosra sütjük.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.