Lisztmentes zsemle

Lisztmentes zsemle. Szénhidrát mentes.

Hozzávalók:

  • 35 g útifű maghéj
  • 15 g lenmagpehely
  • 10 g darált szezámmag
  • 125 g krémsajt 
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 4 tojás

A száraz és a nedves anyagokat külön tálkában keverjük össze,majd öntsük össze. Alaposan keverjük el. 10 percig pihentetjük. Nedves kézzel 6 kis gombócot formázunk. Sütőpapíros tepsire tesszük. 180 fokon sütjük 45 percig. Rácson hagyjuk kihűlni.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.