Sajtos pogácsa

Teljes kiőrlésű sajtos pogácsa.

Hozzávalók: 

  • 60 dkg liszt (40 dkg teljes kiőrlésű, 20 dkg fehér)
  • 25 dkg ráma,
  • 1 cs. szálikáli
  • 1 tejföl
  • 10 dkg reszelt sajt (ebből fele a tetejére)
  • 2 tojás (ebből 1 tojással lekenjük a tészta tetejét)

Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk. 1 órát pihentetjük. Kinyújtjuk, tetejét lekenjük tojással, reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben készre sütjük.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.