Sajttekercs

Sajtos, tojásos tekercs.

Hozzávalók:

  1. 20 dkg trappista sajt
  2. 6 főtt tojás
  3. 6 szelet zala felvágott
  4. vaj
  5. mustár
  6. fehérbors

Elkészítés: A főtt tojásokat villával összetöröm, teszek hozzá egy evőkanálnyi vajat, ízesítem fehérborssal, sóval, mustárral. A sajtot megolvasztom, hogy nyújtható legyen, pár percig a mikróba teszem mélytányéron. Majd folpackkon kinyújtom, ráhelyezem a zala szeleteket, rákenem a tojásos masszát, felgöngyölöm, és hűtőszekrénybe teszem, másnap felszeletelem.




Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.