Hozzávalók:
- 1 fél pulykamell filé
- 1 üveg natúr szeletelt gomba
- 1 fej hagyma
- 1 evőkanál olaj
- só
- bors
- delikát
- paprika
- 1 tejföl
- 1 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
- 1 csomag durumbúzás penne tészta
Elkészítés:
A pulyka mellett csíkokra vagy kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk,kockára aprítjuk, 1 evőkanál olajon üvegesre pirítjuk. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, hozzáadjuk a pulykamellet. Amikor már puha a hús, hozzáadjuk a gomba szeleteket. Kicsit összefőzzük. Tejfölös habarást készítünk hozzá.
A tésztát olajos, sós vízben kifőzzük. Kb. 10-15 perc. Leszűrjük, langyos vízben átöblítjük.