Hozzávalók:
- 1 egész csirkemell
- 1 wok fűszerkeverék (szójamentes)
- kevés kókuszolaj
- Fél csomag sárgaborsó
- só
- bors
- delikát
- 1 tejföl
- 1 kanál étkezési keményítő
Elkészítés:
A sárgaborsót előző este beáztatjuk langyos vízbe. Reggelre jól megszívja magát, kevesebb ideig kell főzni. Leszűrjük,többször átmossuk. Odatesszük főni kétszeres mennyiségű langyos vízben. Fűszerezzük. Ha megfőtt a borsónk, akkor kézi mixerrel pürésítjük. Visszatesszük a tűzhelyre, habarjuk a tejföl és étkezési keményítővel. Kicsit összeforraljuk. A húst kockára vágjuk. Kevés kókuszolajon fehéredésig pirítjuk. Fűszerezzük, majd készre sütjük.