Milánói csirkemell bulgurral

Milánói csirkemell bulgurral

Hozzávalók:

  • 1 csirkemell
  • 1 üveg Dawtona milánói szósz (szójamentes)
  • kevés kókuszolaj

Elkészítés:

A csirkemellet kockára vágjuk, de darálhatjuk is. Egy serpenyőben pici olajon, ebben az esetben kókuszolajon megpirítjuk, sózzuk. Ha szépen megpirult a hús, akkor ráöntjük a milánói szószunkat. Tettem hozzá egy kevés vizet. A húst a szósszal összeforraljuk.

Hozzávalók a bulgurhoz:

  • 1 csésze bulgur
  • kevés olivaolaj
  •  bors
  • delikát
  • 2 csésze víz

Elkészítés:

A bulgurt megmossuk. Kevés olajon megpirítjuk, majd felengedjük a vízzel. Fűszerezzük. Készre főzzük. Fedő alatt hagyjuk puhulni.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.