Pirított, ropogós csicseriborsó

Pirított, ropogós csicseriborsó

Hozzávalók:

  • 250 g száraz csicseriborsó
  • 1 evőkanál olaj
  • bors  ízlés szerint
  • 0.5 teáskanál piros fűszerpaprika
  • fokhagymapor ízlés szerint
  • 0.5 kávéskanál só

Elkészítés: A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.

Az olajat és a fűszereket alaposan összekeverjük és ráöntjük a csicseriborsóra. A borsókat jól elkeverjük a fűszeres olajjal. Sütőpapírral bélelt tepsire terítjük és 180 fokra betesszük a sütőbe 40-45 percre. Néha kavargassuk meg. Akkor jó, ha ropogós lesz.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.