Szénhidrát csökkentett pizzás kiflik

Szénhidrát csökkentett pizzás kiflik

Hozzávalók a tésztához:

  • 50 dkg liszt(2/3 teljes kiőrlésű liszt, 1/3 finom liszt)
  • 3 dl víz,
  • 1 evőkanál olaj,
  • 2 mokkáskanál só,
  • 2 mokkáskanál cukor,
  • 1 csomag instant élesztő,
  • tölteshez paradicsom püré
  • 1 tojás a lekenéshez
  • trappista sajt a szóráshoz

Elkészítés:

Kenyérsütőben dagasztattam és kelesztettem. A tésztát 4 részre osztottam, kör alakúra nyújtottam, háromszögeket vágtam, megkentem paradicsom pürével és feltekertem. Tetejét tojássárgával lekentem, sajttal megszórtam. Előmelegített sütőben készre sütöttem.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.