Tejfölös, gombás pulyka pennével

Tejfölös, gombás pulykamell penne tésztával.

Hozzávalók:

  • 1 fél pulykamell filé
  • 1 üveg natúr szeletelt gomba
  • 1 fej hagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • bors 
  • delikát
  • paprika
  • 1 tejföl
  • 1 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
  • 1 csomag durumbúzás penne tészta

Elkészítés:

A pulyka mellett csíkokra vagy kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk,kockára aprítjuk, 1 evőkanál olajon üvegesre pirítjuk. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, hozzáadjuk a pulykamellet. Amikor már puha a hús, hozzáadjuk a gomba szeleteket. Kicsit összefőzzük. Tejfölös habarást készítünk hozzá.

A tésztát olajos, sós vízben kifőzzük. Kb. 10-15 perc. Leszűrjük, langyos vízben átöblítjük.

Iratkozz fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a jó receptekről, iratkozz fel. Havonta küldünk egy levelet neked a legjobb receptekkel.







Feliratkozásommal elfogadom az "konyhatunder.irdmeg.hu" ingyenes hírlevelet küldjön számomra, tudomásul veszem, hogy beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Minden e-mailünkben megtalálható "leiratkozás" linkre kattintva.